Travis Scott bryter tystande om uppbrottet!

WENN.com
Det var 2017 som Kylie Jenner, 22, och Travis Scott, 28, blev ett par och inte kort efter blev Kylie gravid. I februari 2018 föddes parets gemensamma dotter Stormi Webster.
För några veckor sedan la Kylie upp en bild på Instagram föreställandes sig själv. Bilden är tagen i hennes enorma garderob och texten under löd ”Ain’t a game, boy”, följt av fyra svarta hjärtan.
Det som fick några av Kylies följare att höja ögonbrynen var att ett inramat fotografi på henne och Travis Scott var spårlöst borta.
Detaljen gjorde att många spekulerade i om det var slut mellan paret, och tidigare i veckan bekräftade Kylie uppbrottet.
”Travis och jag är på god fot med varandra och vår huvudfokus nu är Stormi. Vår vänskap och vår dotter är det jag prioriterar.” skrev hon på sin Twitter.
Tidigare i år anklagade Kylie Jenner rapparen för att ha varit otrogen, något han då nekade till. Därför är det nu många som tror att otrohet ligger bakom parets separation.
Nyligen bemötte Travis otrohetsryktet och röt ifrån ordentligt på sin Instagram story, rapporterar sajten Entertainment tonight.

”Det påverkar en verkligen när man ser falska saker som sägs om en. Ännu en gång så stämmer inte dessa rykten om att jag skulle ha varit otrogen. Jag fokuserar på mitt liv, musiken, och familjen just nu. Det är sanningen”

Enligt källor till den amerikanska sajten TMZ ska uppbrottet ha berott på att de två hade olika visioner för hur de ville att familjelivet skulle fungera. Kylie vill leva ett vanligt familjeliv på hemmaplan med dottern Stormi, medan Travis ville satsa på sin musik och turnera runt i hela världen.
Publicerad 7 Okt. 13:02
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Kylie Jenner m.m.

Igår 15:43
290

Dennis Quaid har förlovat sig!

På en resa till Hawaii ställde skådespelaren den stora frågan till flickvännen.

+2
Igår 12:43
564

Shay Mithcell har blivit mamma!

Efter missfallet har stjärnan fått sitt första barn.

+1
Igår 08:54
736

Joakim Lundell utreds för förtal!

En förundersökning har inletts mot Youtube-stjärnan Joakim Lundell efter att han ska ha spridit personangrepp och brottsanklagelser mot Joz of Sweden.

+9
21 Okt. 20:34
741

Bildspecial - Kim Kardashian genom tiden!

Idag fyller Kim Kardashian 39 år! Och det firar vi genom en tillbaka blick på hennes utseende genom åren

21 Okt. 12:55
850

Kim Kardashian West erbjöds en miljon – för sex med kopian!

Kim Kardashian West erbjöds en miljon för att människor skulle få ha sex med hennes virituella kopia.

+1
21 Okt. 09:34
923

Jennifer Lawrence har gift sig!

Under helgen gifte sig skådespelaren med sin Cooke Maroney.

17 Okt. 16:34
1486

Margaux Dietz öppnar upp om sitt sexuella övergrepp!

För Aftonbladet Morgon berättar hon om vad hon faktiskt varit med om.