Selma Blair öppnar upp om sjukdomen!

WENN.com
Det var i augusti 2018 som skådespelaren Selma Blair ,46, avslöjade att hon lider av MS, multipel skeleros.

”Jag är funktionsnedsatt. Jag ramlar ibland. Jag tappar saker. Mitt minne är suddigt. Och min vänstra sida frågar efter ledning från en trasig gps. Men vi klarar det och jag skrattar och jag vet inte exakt hur jag ska göra men jag kommer att göra mitt bästa. Sedan jag fick diagnosen klockan 10 på kvällen den 16 augusti har jag fått kärlek och stöd av mina vänner”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Nu har stjärnan gjort sitt första offentliga framträdande sedan diagnosen. På Oscarsgalan gjorde hon entré med sin käpp på röda mattan.Stjärnan strålade och har hyllats för sin medverkan på galan.

Under tisdagen medverkade Selma Blair i ”Good morning America” och berättade för första gången om sin reaktion när hon fick diagnosen.

– Jag grät. Det var inte tårar av panik, det var tårar för att jag visste att jag var tvungen att vara i en kropp som jag hade förlorat kontrollen över, och det var en slags lättnad i det, säger stjärnan enligt Radar Online.

Selma Blair berättar att hon anat att något inte stod rätt till i flera år, främst kände hon sin konstant trött. Men samtidigt fick hon inte diagnosen förrän i början av hösten 2018.

Selma Blair är mamma till sjuårige sonen Arthur, och symtomen har gjort det svårt för henne att hantera de vardagliga sysslorna. Ibland var hon tvungen att sova direkt efter att hon lämnat sonen på skolan.
Publicerad 28 Feb. 2019 18:34
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Hollywood kändisar m.m.

20 Mars 10:37
1206

Demi Lovato ger kroppspepp!

I en intervju med Miley Cyrus pratar duon om kroppskomplex

+4
18 Mars 11:16
2091

Kändisar som befinner sig i karantän!

Coronapandemin påverkar just nu hela världen och även våra kändisar uppmanas nu att stanna hemma. Några av dem har skrivit om det på sociala medier och uppmanar sina fans att också vara hemma tills spridningen minskat. Här är några av dem!

2 Mars 10:32
1234

Taylor Swift förvandlas till en man!

Se hennes nya musikvideo till låten The Man.

18 Feb. 13:19
2006

Justin Bieber berättar om sin stormiga relation med Selena Gomez!

Selena har tidigare anklagat Justin för psykisk misshandel under deras relation. Nu berättar Justin själv om deras stormiga förhållande.

11 Feb. 10:32
1245

Här är vinnarna från årets Oscarsgala!

2020 upplaga av Oscarsgala har skapat historia av många anledningar bland annat van den sydkoreanska filmen Parasite fyra priser, bland annat för bästa film, vilket gör det till den första icke- engelskspråkiga film som någonsin vunnit det priset.


Här kan du läsa en lista över vinnarna i de största kategorierna.