Kim Kardashian och Kanye West firade fyra år som gifta.

Instagram
Under torsdagen firade paret sitt fjärde år som man och hustru, det firade KUWTK stjärnan med att dela nya foton från sitt bröllop på sin Instagram.
”4 år avklarade och föralltid kvar, tack älskling för att du har gett mig vår familj och att du bryr dig så mycket om oss. Tack för att du inspirerar mig dagligen, jag är så lyckliglottad. Jag längtar till föralltid. grattis på vår bröllopsdag” skrev Kim under sitt foto.
Kim valde även att dela med sig av nya bilder från deras bröllop.
Kim och Kanye gifte sig i Florence, Italien, den 24 maj 2014. Kim bra en klänning av Givenchy – samma designer som skapade Meghan Markles klänning.
Bröllopet firades under en hel vecka, innan paret sa “ja” till varandra hade paret ett flertal fester, en av festligheterna innebar en brunch som Valention Garavani anordnade i sitt slott utanför Paris och en middag på Versailles slottet.
Det blev dock ett litet drama när Kims bror Rob Kardashian, i sista minuten, valde att inte delta eftersom han kände sig obekväm med sin viktökning.
Under sina år har Kim och Kanye välkomnat tre barn till världen.
Kim fick dottern North West 2013 och sonen Saint West 2015. Paret välkomnade sitt tredje barn, Chicago West, via en surrogatmamma i januari
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Publicerad 25 Maj 2018 06:34
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.
+7
19 Jan. 13:32
1598

Bildspecial - ELLE-Galan 2019

Här kommer några av våra favorit oufits från svenska ELLE-Galan 2019 som hölls igår!

+6
17 Jan. 08:45
3
1417

Kändisarnas # 10YearChallenge

15 Jan. 15:34
1630

Kim Kardashian bekräftar att de ska få barn!

Stjärnan och hennes make Kanye West väntar sitt fjärde barn!