Kim Kardashian är inte nöjd med hur Rob har hanterat drama med Blac Chyna!

Det ser ut att vi äntligen kommer att få en inblick i vad som verkligen hände mellan Blac Chyna, 29 och Rob Kardashian, 30, i juli förra året. Kim Kardashian, 37, pratar om sin bror med Khloe Kardashian, 33 under ett avsnitt av KUWTK.

"Såg du hur jag precis gick på Rob i vår gruppchatt? Jag kunde inte ta det, säger Kim till Khloe, som föreslår att de fokuserar på de positiva.

"Rob har systrar, han borde veta bättre," tillägger Kim, uppenbarligen hänvisar hon till Rob och Chynas uppbrott som skedde. "Han borde kontrollerat sig", klagar hon.
"Så Rob och Chyna har officiellt brutit upp, men de måste uppenbarligen fortfarande kommunicera för vårdnaden av Dream," förklarar Khloe. "De har fortfarande svårt att komma överens. Den rättsliga striden som har pågått mellan de två har varit superfrustrerande. Jag tycker att detta eskalerande till en plats som ingen av oss någonsin kunde ha föreställt oss. "
Publicerad 15 Jan. 2018 06:32
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Khloe Kardashian m.m.

+6
Igår 21:31
511

Vecka 7 Instagrambilder

+1
14 Feb. 11:34
2301

Kim Kardashian öppnar upp om sin kamp mot sjukdomen!

På sina sociala medier delar hon med sig av kampen mot den kroniska sjukdomen psoriasis.

+9
1 Feb. 08:34
912

Bildspecial - Stormi Webster fyller 1 år!

Det har gått 1 år sedan Stormi Webster kom till världen och det vill vi fira genom att ta en titt på våra favorit bilder på året som gått!

15 Jan. 15:34
1784

Kim Kardashian bekräftar att de ska få barn!

Stjärnan och hennes make Kanye West väntar sitt fjärde barn!