Kändisarna berättar med egna ord om övergreppen

Asia Argento
WENN.com
Den italienska skådespelerskan Asia Argento, nu 42, ska som 21-åring ha blivit utsatt för sexuella övergrepp efter att Weinstein lurat in henne till ett tomt hotellrum skriver Expressen.
– Jag försöker fortfarande greppa vad det var som hände … Han skrämde mig … Det tog aldrig slut. Det var en mardröm … Jag ville inte. Jag sa "nej, nej nej." ... När jag ser honom så känner jag mig liten och dum och svag. Han vann efter våldtäkten, säger hon till The New Yorker.
Gwyneth Paltrow
WENN.com
Gwyneth Paltrow ska ha blivit utsatt för sexuella trakasserier när hon endast var 22 år gammal. Det ska ha skett under inspelningarna av filmen "Emma". Harvey Weinstein tafsade på henne och ville ta med henne till sitt hotellrum – vilket hon avvisade.

– Jag var ett barn, jag var anställd, jag var förstenad … Jag trodde att han skulle ge mig sparken, säger hon till New York Times.
Rosanna Arquette
WENN.com
I början av 90-talet ska Rosanna Arquette, 58, ha blivit tillsagd att möta Weinstein på hans hotellrum där han öppnade dörren i morgonrock och ville få massage. Rosanna gav honom inte någon massage utan lämnade istället hotellet.
– Sedan tog han tag i min hand … Mitt hjärta slog så fort. Jag var i en fly eller fäkta-situation … Han gjorde saker väldigt svåra för mig i åratal, säger hon till The New Yorker.
Angelina Jolie
WENN.com
Angelina Jolie råkade ut för Weinstein på ett hotellrum i slutet av 90-talet då han gjorde oönskade närmanden skriver hon i ett mejl till New York Times.
”Jag hade en dålig upplevelse med Harvey Weinstein i min ungdom, och av den anledningen valde jag att aldrig jobba med honom igen och att varna andra när de gjorde det. Det här beteendet mot kvinnor inom alla områden, i alla länder, är oacceptabelt."
Cara Delevingne
WENN.com
”Jag jobbade med en film och fick ett samtal från Harvey Weinstein som frågade om jag legat med någon av kvinnorna jag setts tillsammans med i media. Det var ett väldigt konstigt och obehagligt samtal", skriver Cara Delevingne, 25, på Instagram. Hon beskriver sedan ett möte på hans hotellrum:
"Han följde mig till dörren och ställde sig framför den och försökte kyssa mig. Jag stoppade honom och lyckades ta mig ut ur rummet."
Publicerad 13 Okt. 2017 06:58
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Hollywood kändisar

Igår 15:43
542

Domare hånade Viggo Mortensen!

Blir av med jobbet!

+8
2 Dec. 21:31
1250

Vecka 48 - Instagrambilder

+9
25 Nov. 21:13
995

Vecka 47 - Instagrambilder

20 Nov. 18:45
780

Tekashi 6ix9ine gripen av polis!

Förra veckan ställde han in sin pågående turné och sparkade sina närmsta medarbetare.

+8
18 Nov. 21:12
1257

Vecka 46 - Instagrambilder

13 Nov. 11:43
2053

Flera kändisar tvingas flyg från sina hem!

31 personer har dött och över 150 000 personer har tvingats fly sina hem till följd av bränderna som drabbat Kalifornien sedan förra veckan.