Kändisarna berättar med egna ord om övergreppen

Asia Argento
WENN.com
Den italienska skådespelerskan Asia Argento, nu 42, ska som 21-åring ha blivit utsatt för sexuella övergrepp efter att Weinstein lurat in henne till ett tomt hotellrum skriver Expressen.
– Jag försöker fortfarande greppa vad det var som hände … Han skrämde mig … Det tog aldrig slut. Det var en mardröm … Jag ville inte. Jag sa "nej, nej nej." ... När jag ser honom så känner jag mig liten och dum och svag. Han vann efter våldtäkten, säger hon till The New Yorker.
Gwyneth Paltrow
WENN.com
Gwyneth Paltrow ska ha blivit utsatt för sexuella trakasserier när hon endast var 22 år gammal. Det ska ha skett under inspelningarna av filmen "Emma". Harvey Weinstein tafsade på henne och ville ta med henne till sitt hotellrum – vilket hon avvisade.

– Jag var ett barn, jag var anställd, jag var förstenad … Jag trodde att han skulle ge mig sparken, säger hon till New York Times.
Rosanna Arquette
WENN.com
I början av 90-talet ska Rosanna Arquette, 58, ha blivit tillsagd att möta Weinstein på hans hotellrum där han öppnade dörren i morgonrock och ville få massage. Rosanna gav honom inte någon massage utan lämnade istället hotellet.
– Sedan tog han tag i min hand … Mitt hjärta slog så fort. Jag var i en fly eller fäkta-situation … Han gjorde saker väldigt svåra för mig i åratal, säger hon till The New Yorker.
Angelina Jolie
WENN.com
Angelina Jolie råkade ut för Weinstein på ett hotellrum i slutet av 90-talet då han gjorde oönskade närmanden skriver hon i ett mejl till New York Times.
”Jag hade en dålig upplevelse med Harvey Weinstein i min ungdom, och av den anledningen valde jag att aldrig jobba med honom igen och att varna andra när de gjorde det. Det här beteendet mot kvinnor inom alla områden, i alla länder, är oacceptabelt."
Cara Delevingne
WENN.com
”Jag jobbade med en film och fick ett samtal från Harvey Weinstein som frågade om jag legat med någon av kvinnorna jag setts tillsammans med i media. Det var ett väldigt konstigt och obehagligt samtal", skriver Cara Delevingne, 25, på Instagram. Hon beskriver sedan ett möte på hans hotellrum:
"Han följde mig till dörren och ställde sig framför den och försökte kyssa mig. Jag stoppade honom och lyckades ta mig ut ur rummet."
Publicerad 13 Okt 2017 06:58
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Hollywood kändisar

+1
Igår 15:10
235

Leonardo DiCaprio klar för nästa storfilm!

Leonardo DiCaprio ,43, ska spela i Quentin Tarantinos nya film berättar källor till Variety.

11 Jan 15:20
1194

Mariah Carey och Nick Jonas myser på Golden Globe

Har vi ett nytt par i Hollywood?

+5
10 Jan 18:32
412

Gillian Anderson får en stjärna på Hollywood Walk Of Fame!

Gillian Anderson har äntligen fått sin stjärna bland de andra på The Hollywood Walk of fame!

+1
10 Jan 06:33
1963

Har Kendall Jenner fixat läpparna?

Kendall Jenner hade DEFINITIVT mycket fylligare läppar på Globes Globes!
Så var det bara massor av läppglans ... eller fick hon fixat dem?

+1
9 Jan 15:30
512

Bam Margera arresterad efter att ha kört bil påverkad!

Den 38-årige jackass stjärnan - som varit öppen om sin kamp mot alkoholism - greps under söndagen.

+7
6 Jan 13:15
635

Trötta kändisar

Även Hollywood kändisar jobbar hårt och behöver sin skönhetssömn.