Britney Spears förlorar vårdnadstid med barnen!

Kevin Federline, 41, och Britney Spears, 37, har tidigare haft delad vårdnad om sönerna Sean Preston ,13, och Jayden James, 12. Men nu har de kommit överens om att Federline ska ha pojkarna oftare.
Enligt domstolshandlingar som sajten TMZ har tagit del av ska Kevin Federline ha sönerna 70 procent av tiden medan Britney Spears har dem 30 procent.
Redan augusti förra året började Federline att ha pojkarna mer. Däremot ville exmakarna se så att allt fungerade bra innan de formellt tog beslutet att ändra på uppdelningen av vårdnaden.
Britney Spears har under året kämpat med psykisk ohälsa då medicinerna hon tog slutade fungera och i april blev hon inlagd på en klinik för psykisk ohälsa.

”Att hennes pappa är sjuk har tagit hårt på henne. Han dog nästan och genomgick en till operation för några veckor sedan. Han mår inte bra. De är så nära och det har varit mycket. Det är inget dramatiskt som pågår med henne – hon har bara insett att hon behöver ta tid till att se efter sig själv”, sa en källa till People när den 37-åriga popsångerskan blev inlagd.

Rykten om att hon hölls inspärrad på rehab mot sin vilja började även cirkulera och många fans blev oroliga.

Men stjärnan gick sedan ut på Instagram och slog tillbaka mot alla rykten.

”Min situation är unik, men jag lovar att jag gör vad som är bäst för tillfället. Ni kanske inte vet det om mig, men jag är stark och jag står upp för vad jag vill. Er kärlek och hängivenhet är fantastisk, men det hag behöver just nu är lite privatliv för att handskas med de svåra saker som livet kastar åt mitt håll just nu. Om jag kan få göra det, skulle jag vara för evigt tacksam. Älskar er.”, skrev hon på Instagram.
Publicerad 5 Sep. 13:21
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Britney Spears m.m.

+2
17 Sep. 09:42
1798

Hailey Bieber ryter ifrån efter kritiken mot sitt äktenskap!

Sedan Justin och Hailey Bieber gifte sig förra året har paret fått enorma mängder hat. Nu ryter modellen ifrån till de som lagt sig i realtionen.

+2
16 Sep. 16:43
2116

Isabella Löwengrips på resande fot med nya kärleken!

Isabella befinner sig just nu i Kenya tillsammans med välgörenhetsorganisationen Hand in Hand Sweden och med sig har hon Erik Selin.

+1
11 Sep. 09:34
2649

Britney Spears pappa utreds för barnmisshandel!

En domstol har nu fråntagit Jamie Spears förmyndarskapet över sin dotter.

+2
10 Sep. 13:21
2382

Kim Kardashian West fruktar för systerns liv!

I det senaste avsnittet av ”Keeping up with the Kardashians” får man se hur Kim Kardashian West oroar för sin systers liv efter en oväntat upptäckt.

+1
10 Sep. 09:23
1427

Demi Lovato hyllas för sin ärliga bild!

På Instagram visar stjärnan upp en oredigerad bild på sig själv i bikini.

9 Sep. 15:32
2476

Jennifer Aniston kritiseras efter omslagsbilden!

Flera läsare påpekar nu att stjärnan är väldigt brun på bilden och anklagar henne för ”blackface”

9 Sep. 12:45
1940

Nicki Minaj lägger ner musiken!

Den berömda rapparen Nicki Minaj slutar meddelar hon på Twitter.