Video! Ariana Grande tokhyllas för sina kändisporträtteringar!

Ariana Grande
Youtube
Att Ariana Grande har en av världens bästa pipor visste vi redan men att hon även kan kopiera andra stora artister och kan låta exakt som dem är kanske inte lika känt.

Hon har redan gett oss några smakprov på hennes kändisporträtteringar medan hon gästade Jimmy Fallon men det var inte förrän hon vad med i helgens Saturday Night Live som vi verkligen fick höra vad hon gick för.

Resultatet är nästan skrämmande! Hon lyckas precis på pricken som allt från Whitney Houston till Britney Spears och Shakira. Om du inte redan har sett det så måste du kolla in den här videon:
Publicerad 14 Mars 2016 09:54
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Video m.m.

15 Nov. 11:23
1488

Jennifer Aniston är får oss att skratta när hon spelare en ”Pageant Mom” i nya filmen Dumpin’!

I filmen spelar Danielle Macdonald Jennifer Anistons överviktiga dotter Willowdean ”Dumplin’ Dickson, som vill delta i en skönhetstävling som en protest.
Se trailern här!

14 Nov. 18:43
963

Travis Scott avslöjar detaljer kring Stormi Websters förlossning!

Det har gått 9 månader sedan Kylie Jenner och Travis Scott välkomnade deras dotter, Sotrmi Webster. Under måndagen avsnitt av Ellen DeGeneres Show pratade han om hur Kris Jenner hjälpte honom genom hela förlossningen. Se videon här!

+1
5 Nov. 15:34
3020

Se videon när Kardashian/ Jenner systrarna får reda på Tristan Thompsons otrohet!

True Thompson är på väg och hon kan komma tidigare än beräknat!

22 Okt. 08:43
1351

Pete Davidson öppnar upp sig första gången efter separationen från Ariana Grande!

Förra veckan kom nyheten om att den 24-åriga SNL stjärnan och den 25-åriga popstjärnan hade gjort slut och brutit upp sin förlovning.