Veckans 9 bäst klädda kändisar!

Wow! Vilken vecka! Vi har frossat bland bilder på snyggt klädda kändisar som skapat riktigt ha-begär och som gett oss suget att ge garderoben en riktig uppdatering. Modellen Alexa Chung visar hur man är vardagssnygg och The City-stjärnan Olivia Palermo visar hur ett par Jeans bäst ska sitta. Pixie Geldof är het i den lilla svarta och Ashley Olsen är som alltid rätt. Frågan alla ställer sig är så klart vem som är veckans bäst klädda?
9. Kändisbarnet Pixie Geldof är så het i den lilla svarta och vi gillar hennes korta frisyr och det långa halsbandet skarpt.
8. Det är inte var dag man ser skådisen Ashley Olsen nu för tiden men när man väl gör det kan man räkna med något snyggt och den här klänningen är inget undantag.
7. Modellen Alexa Chung visar att den klassiska trenchcoaten alltid är att räkna med. Bör finnas i varje tjejs garderob!
6. Sångerskan Sophie Ellis-Bextor rosettprydda guldkjol är verkligen fantastiskt söt och tillsammans med det färgglada linnet är det en fullträff.
5. Supermodellen Anouck Lepere visar att svart är modefärgen nummer ett. Snyggingen Anouck är för övrigt förlovad med Kate Moss ex Jefferson Hack. Jefferson har med andra ord smak för tjejer med koll!
4. The City-stjärnan Olivia Palermo matchar sina tajta Jeans med vit topp, ledig jacka och kuvertväska i Modell större. Whitney Port får se upp så att hon inte blir omkringsprungen av Olivia....
3. Polska toppmodellen Anja Rubik ser alldeles fantastisk ut i sin hellånga vita klänning. Enda minuset är att Anja faktiskt är i smalaste laget.
2. Brittiska modellen och stilikonen Agyness Deyn skapar svårt "ha begär" med sin glittriga klänning som hon matchar med skinnjacka.
Bildbyrå: WENN.com
1. Och denna veckas etta är.... Julia Restoin Roitfeld. Julia är dotter till franska Vogues chefredaktör Carine Roitfeld så den här tjejen kan räkna med stilsäkra tips från mamma och vi kan inte annat än älska den glittriga miniklänningen.
Publicerad 21 Juni 2009 17:11
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Modell m.m.

+3
27 Nov. 2019 16:32
6372

Hon pekas ut som Danny Saucedos nya kärlek!

Efter uppbrottet från Molly Sandén har Danny hittat kärleken i modellen.

+1
25 Okt. 2019 09:23
2803

Emily Ratajkowski stämd efter en bild på Instagram!

Den 28-åriga modellen la upp en bild på sina sociala medier och blir nu stämd av fotografen och paparazzin, Robert O’Neail.

4 Juni 2019 18:43
1236

Ashley Graham öppnar upp om viktångesten!

Ashley Graham är den mest framgångsrika kurviga modellen i världen, men trots detta kämpar hon fortfarande med ångest.

+9
11 Maj 2019 14:21
1436

Bildspecial - Sexiga rygg!