Veckans 9 Bäst Klädda Kändisar!

Den här veckan har allas våra kändisar minglat runt riktigt ordentligt. Vi har hittat Veckans Bäst Klädda på stan, på filmpremiärer, i Venedig.... IT-modellen och fashionistan Agyness Deyn hamnar på listan lekande lätt och Rumer Willis är med för andra gången. Största chocken står dock veckans etta för.... Hon brukar nämligen dyka upp bland Veckans Sämst Klädda!
9. Toppmodellen Agyness Deyn klär verkligen i allt! Hon ser skönt casual ut i sin AC/DC t-shirt och tajta Jeans. Vi blir riktigt sugna på att skaffa en lika snygg kort page.
8. Före detta skönhetsmissen och skådisen Ali Landry i en söt, ljusgrå klänning som passar i alla sammanhang. Ett plus för fickorna som man kan sticka ner händerna i för det perfekta posandet.
7. Många skulle se galna ut i den här kombinationen, men sångerskan Pixie Lott lyckas med att mixa hårband, mönstrad klänning, leopardväska och en drös armband!
6. Rumer Willis, dotter till Bruce Willis och Demi Moore, visar att det kan se coolt ut att vara blek och hennes topp är helt fantastisk!
5. Sååå fint med färg på Röda mattan! Skådisen Taylor Spreitler ser till att få alla blickar i sin cerisa klänning. Fint med den långa luggen och de sotade ögonen till det....
4. Vanessa Simmons, dotter till Run-D.M.C- medlemmen Joseph Simmons, glassar runt i guldig Louis Vuitton väska, stora solisar, gladiatorsandaler och rejält guldhalsband. Vanessa balanserar accessoarerna fint med en grå jerseyklänning.
3. Modellen Anouck Lepere, tillsammans med pojkvännen och Kate Moss ex:et Jefferson Hack, i alla kändistjejers favoritklänning från Christopher Kane. Anouck matchar klänning med orangea strumpbyxor och lårhöga stövlar - en riktig fullträff!
2. Societetstjejen Kim Kardashian satsar på en riktig 80-tals stil med stentvättad jeansjacka, kort tajt kjol och solisar nedstoppade i toppen. Så här vill vi också se ut när vi ska ut och shoppa!
Bildbyrå: WENN.com
1. VECKANS BÄST KLÄDDA...är som alla kan se hotellarvtagerskan Paris Hilton! Paris skänkte riktig stjärnstatus till Venedigs filmfestival i den här glittriga långklänning och vi tycker att hon ser alldeles strålande ut! Killen bredvid är förstås on/off pojkvännen Doug Reinhardt....
Publicerad 6 Sep. 2009 12:45
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.
+9
26 Nov. 2019 20:31
1227

Bildspecial - AMA 2019 röda mattan